Over Netboosters

Uw partner bij ICT infrastructuur projecten

Snel schakelen naar resultaat

Netboosters ondersteunt uw hele organisatie in het optimaliseren van de IT en infrastructuur. Dat gebeurt projectmatig voor zowel het invoeren van nieuwe oplossingen als het doorvoeren van grote wijzigingen.

Ons maatwerktraject begint met het goed formuleren van uw wensen en doelen. Dat vindt Netboosters een zeer belangrijk aspect, want ze zijn de basis voor de vertaalslag naar uw ICT infrastructuur. En we eindigen pas na de afronding van de projectuitvoering.

Bij Netboosters werken we enkel aan zaken waarin we geloven, met betrouwbare mensen, op een professionele manier. De gestelde doelen houdt Netboosters scherp in de gaten, want afspraak is afspraak. En afspraken komen we na. Een project van Netboosters wijkt nooit meer dan 10% af van het oorspronkelijk opgestelde budget. En daar zijn wij bij Netboosters trots op.

Hoe wij dat doen? Met jarenlange ervaring, en weten waarover je het hebt. Daarnaast heeft Netboosters een zorgvuldig geselecteerde community en werkt samen met selected partners waarmee diensten aan de markt worden aangeboden. Immers alleen 'the best fit' is goed genoeg voor u, nietwaar?

Kernkwaliteiten van Netboosters

  • Vakmanschap

  • Inhoudelijke kennis

  • Eerlijk, afspraak is afspraak, open en transparant

  • Oog voor eindresultaat

  • Onderscheidend vermogen: kennis, aandacht voor resultaat, met ruimte voor humor

  • Respectvol

  • Professionaliteit

  • Geen 9 to 5 mentaliteit

  • Handelingskracht ofwel het vermogen resultaten te boeken

ing. Eric van der Palen MBA

senior adviseur en project & programma manager

‘Als iets niet kan, of iets niet werkt, dan zal ik dat ook zeggen. “Nee”, is ook een antwoord.’

Realistisch, pragmatisch, professioneel, betrouwbaar, het zijn enkele woorden die opdrachtgevers en samenwerkende partijen in de mond nemen om Eric van der Palen te omschrijven.

Met ruim 30 jaar ervaring in het managen van middelgrote en grote projecten op gebied van ICT en infrastructuur op diverse posities bij verschillende bedrijven, is hij een vertrouwd gezicht geworden in de wereld van de ICT infrastructuur. Zijn kracht ligt in het inventariseren van wat er speelt bij de klant en zijn omgeving en op basis hiervan te komen tot substantiële verbeteringen. Een goede inventarisatie met daarop aansluitend een planmatige aanpak is volgens hem belangrijker dan ooit voor een goed onderbouwd advies.

‘Techniek is ondersteunend en zo geavanceerd dat deze altijd naar wens gemaakt kan worden. Vaak draait het niet om of iets werkt, maar hoe goed het werkt. En dat heeft allemaal te maken met het goed inrichten van de infrastructuur.’

Door zijn MBA en vooral door zijn brede ervaring in alle lagen van diverse bedrijven kan Eric goed communiceren over de bedrijfsmatige kant met de raad van bestuur, terwijl hij net zo gemakkelijk uitleg en instructie geeft aan de mensen die er mee aan de slag gaan.

‘Ik verbind de theoretische wensen van het hogere kader met de praktische voorwaarden van de uitvoering op de werkvloer, zodat een werkende situatie ontstaat. En dat creëert het ideale resultaat.’

Partners