Consultancy diensten

Oplossingen op maat

Google Workspace migratie

Wilt u uw kosten verlagen en uw continuiteit vergroten? Wilt u af van eigen servers en lokale infrastructuur? Wij verzorgen de complete transformatie naar Google voor u. Of u nu werkt op eigen infrastructuur, of wilt overstappen van 'die andere' cloud provider naar Google toe: alles wat erbij komt kijken is in goede handen bij ons.

Lees meer over de Google migratie >

Cloud werken

Werken in ‘De Cloud’, advies erover en de begeleiding er naar toe, heeft alles te maken met ontzorging. Wilt u ook ontzorgd worden en de overstap maken naar de ‘wereld van wolken’ maar niet in dichte mist terecht komen?

Lees meer over Cloud werken >

Project Management & Programma Management

Projecten sturen is een vak apart. Daarom neemt Netboosters de hele zorg over van de projectvoering en coacht uw mensen zodat ook zij hierin groeien. Netboosters ondersteunt u in de weg naar het juiste eindresultaat. En nog een beetje extra.

Lees meer over project management >

Transitie & Transformatie Management

Bij transities of transformaties zijn er verschillende belangen die goed allemaal goed behartigd moeten worden zonder dat het daadwerkelijke hoofddoel uit het oog wordt verloren. Net zo belangrijk is dat dit binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitseisen wordt volbracht. Daar zorgt Netboosters voor.

Lees meer over transitie & transformatie >

Infrastructuur Advies

Een onafhankelijke frisse kijk op uw infrastructuur. Tijdelijke ondersteuning met extra kennis. Een zoektocht naar knelpunten die mogelijkheden voor verbetering opleveren. Netboosters levert het.

Lees meer over infrastructuur advies >

ICT Management

Tijdelijk een sterke kapitein nodig om het schip weer op koers te brengen? Of wilt u de ICT inrichten zodat deze optimaal uw beleid ondersteunt in plaats van beperkt? Netboosters zorgt ervoor dat uw organisatie weer de wind in de zeilen krijgt.

Lees meer over ict management >

Interim Presales

Winning bids. Dat is waar het om draait in presales. Daarom zet Netboosters expertise op een breed gebied in en combineert dat met haar specifieke ervaringen op het gebied van ICT en infrastructuur. En dat brengen we met overtuigingskracht naar uw (potentiële) klant.

Lees meer over interim presales >

Training en Opleiding

Wilt u uw eigen mensen nog meer laten schitteren in hun rol? Zoekt u ‘empowered’ medewerkers die de samenhang herkennen, erkennen en hier resultaatgericht mee aan de slag gaan? Leer van de praktijk en behoed u zelf voor valkuilen.

Lees meer over training en opleiding>

Best Value Procurement (BVP) / Prestatie Inkoop (PI) / Meest Economische Waarde (MEW)

Best Value Procurement / Prestatie Inkoop / Meest Economische Waarde kennis wordt in toenemende mate gevraagd vanuit opdrachtgevers. Netboosters heeft diepgaande kennis opgebouwd rond prestatie inkoop trajecten en kan uw organisatie ondersteunen bij deze heel specifieke presales trajecten en project uitvoeringen.