Firewall-as-a-Service

Security-as-a-Service

Solide 'voordeur' als dienst

Welke firewall?

De keuze voor de juiste firewall hangt van veel factoren af. Snelheid en gelijktijdigheid van gebruikers zijn zomaar 2 factoren.

Netboosters helpt u de juiste firewall dienst te kiezen. Niet te licht, niet te zwaar maar precies goed.

Precies wat nodig is voor uw organisatie.

Neem contact op voor advies >

Firewall als enige?

Natuurlijk is een firewall alleen niet genoeg. Maar als u volledig in de cloud werkt, is er op uw eigen locatie veel minder nodig, dan wanneer u een complexe omgeving in-huis heeft.

Daarom is een goede intake belangrijk om te bepalen wat u nodig hebt.

Neem contact op voor advies >

Transformatie van uw eigen firewall naar een dienst: Security-as-a-Service ofwel SECaaS

Het omzetten van uw eigen firewall naar een dienst is gespecialiseerd werk. Het voordeel voor u is geen zorgen meer over security: u neemt security als dienst bij ons af.

Netboosters is hierin gespecialiseerd en verzorgt dit graag voor u.

Neem contact op voor advies >

Digitale inbraakpogingen: dagelijkse kost

Heeft u enig idee hoeveel pogingen er dagelijks worden ondernomen om in uw omgeving binnen te dringen? Waarschijnlijk niet.

De standaard huis-tuin-en-keuken firewalls, of provider-modems met geintegreerde firewall tonen nl. deze informatie helemaal niet.

Om u een idee te geven: in de praktijk is een standaard huis-aansluiting, dagelijks het 'slachtoffer' van meer dan 1.000 scans. Bedrijven en organisaties ondervinden nog zelfs meer scans. Deze varieren van geautomatiseerde scripts, uitgevoerd door systemen, tot zogenaamde 'script-kiddies': kinderen (of andere gebruikers) die op Internet bijna gratis, inbraakpogingen 'kopen' en uitvoeren. Bewust dan wel onbewust.

Uw informatie is immers goud waard, en erger nog: binnendringen in uw systemen om verkeer te onderscheppen is nog veel waardevoller. Begrijpt u nu dat het noodzakelijk is om dit te voorkomen?

Daarom is een professionele 'voordeur', een van de belangrijkste schakels is in uw totale beveiliging. (Maar niet de enige!). Firewalls zijn moeilijk, vandaar dat Netboosters u ontzorgt door Firewall-as-a-Service te leveren. FWaaS: opdat u 'rustig kunt gaan slapen'.

Benieuwd wat FWaaS voor u kan betekenen? Neem contact op.

Meer weten over FWaaS? >

Business case

De business case voor FWaaS is snel gemaakt: afhankelijk van uw situatie is een zware dan wel minder zware firewall nodig, met dito kosten. Tel daarbij op hoeveel uren uw medewerkers of externe partner moet besteden om de firewall goed te laten functioneren, en vooral: te onderhouden! Juist bij firewalls is het bijhouden van de laatste versies extreem belangrijk. Hier wilt u niet elke dag mee bezig zijn.

Netboosters schaalt uw firewall op het juiste niveau in, zodat u nooit teveel betaalt. Onze core business is veiligheid, en wij kunnen dit veel efficienter uitvoeren dan u dat zelf kunt. Minder inspanning betekent minder kosten, waar u dan weer van profiteert.

Wilt u naast uw firewall ook andere security componenten hebben of juist uitbesteden? wellicht hebt u gemerkt hoeveel moeite en kosten er met security gemoeid zijn. Onze security as a service doen wij goed en voor vele klanten, daarom kunnen wij onze kosten omslaan over veel klanten, zodat u een interessantere prijs betaalt dan wanneer u alles zelf moet doen.

Vertrouw daarom op onze expertise en houdt u zich bezig met uw core business. Business case: geslaagd!

Meer weten over FWaaS en SECaaS ? >