Advies over IT Infrastructuur

Op maat. Voor u.

IT Infrastructuur Consultancy

No-nonsense advies voor betrouwbare en stabiele infrastructuren

Infrastructuur Review & Second Opinion

De onderschatte waarde van het laten (mee)kijken van een onafhankelijke specialist

Infrastructuur adviezen voor uw organisatie

Zowel voor uw eigen organisatie als voor uw eindklanten levert Netboosters betrouwbare adviezen: infrastructuur kan het namelijk prima betrouwbaar zijn, zodat u een hoge mate van continuïteit bereikt voor uw eigen dienstverlening. Wij kunnen actief advisering voor u verzorgen middels eigen adviezen danwel wat meer passief, vanuit een auditrol, een contrôle uitvoeren van het werk van anderen.

Interim IT Infrastructuur Consultancy

Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan kennis en ondersteuning op het vlak van infrastructuren? Wilt u met uw organisatie richting uw eindklant kunnen acteren met kennis op het gebied van ICT infrastructuren? In die gevallen bent u bij Netboosters aan het juiste adres.

Al meer dan 27 jaar geeft Netboosters adviezen over ICT infrastructuren, of het nu cloud of traditioneel werken betreft,of het nu om fat of thin clients gaat, of u nu decentraal of centraal vanuit uw eigen datacenter wil gaan werken: Netboosters heeft alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat u in welke situatie dan ook, beschikt over een juiste performance zodat uw mensen niet uw kostbare tijd verdoen met ‘niets doen’ want’…het systeem is zo traag…’

Netboosters heeft organisaties in de cure en care, in zakelijke dienstverlening, retail, onderwijs zowel als in overheidsbranche geadviseerd over de juiste infrastructuren. Heeft u behoefte aan een juist advies op maat voor uw organisatie? Dan bent u bij Netboosters aan het juiste adres.

Infrastructuur Review & Second Opinion

Wanneer u beschikt over een infrastructuur maar u er niet tevreden over bent, of u twijfelt of alle juiste maatregelen zijn genomen, neemt u dan contact op met ons. Netboosters kan u onafhankelijk advies geven of een onafhankelijke infrastructuur scan/audit voor u verzorgen.