WIFI-as-a-Service

Stabiel en snel WIFI overal waar u dat wenst

WIFI dimensionering

Het inregelen van WIFI is een vak apart. En vereist doorgaans veel kennis en expertise. Vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw organisatie de beste WIFI voor uw situatie krijgt.

WIFI aanleg en operatie

Het inregelen en fijnafstemmen van WIFI, na de initiele aanleg zorgt ervoor dat de oorspronkelijke dimensioneringsplannen ook juist worden ingeregeld. U wilt 'gewoon' geen gedoe toch?

Dus ook ontzorging op het gebied van beheer. Zolang als u het nodig heeft.

WIFI migratie

Zorgvuldig uw gebruikers begeleiden naar goed WIFI gebruik. Dat is waar het om gaat, en niet alleen de technologie binnendroppen. IT tegenwoordig staat of valt met gebruikers acceptatie. Netboosters weet wat eindgebruikers nodig hebben en helpt u graag verder.WIFI voor uw organisatie

Wat WIFI is, hoeft geen betoog. Dat WIFI moeilijke materie is, wel. Iedereen heeft te maken met WIFI, en omdat WIFI doorgaans toch nog goed werkt, zorgt ervoor dat men denkt dat WIFI in orde is.

Bij huis-tuin-keuken WIFI is dat ook wel het geval. Anders wordt het als WIFI de core business moet ondersteunen. En mensen(-levens) afhankelijk zijn van goed werkende communicatie. Tot op de dag van vandaag komt Netboosters organisaties tegen waar communicatie in het algemeen, en WIFI in het bijzonder niet goed zijn geregeld.

En dat hoeft helemaal niet, maar dan is het belangrijk om te weten waarover je het hebt. En dat is helaas bij veel partijen niet het geval.

Het goed dimensioneren, het in de lucht houden van een betrouwbaar WIFI netwerk, dat ook nog eens kosteneffectief moet zijn, is een vak apart. Bij Netboosters kennen we dat vak.

Om klanten te ontzorgen, zodat zij zich alleen met hun core business hoeven bezig te houden en niet met de ondersteunende IT middelen, bieden we WIFI als dienst aan.

Bij WIFI als dienst profiteert u van een goed werkend WIFI netwerk. Altijd. Wij zorgen voor het onderhoud, de veiligheid, de performance en snelheid. En als er nieuwe software versies en standaarden komen, zorgen wij dat deze bij u terecht komen. Dat mag u van een professionele dienst verwachten.

Gewoon, met net de juiste toeters en bellen, zodat u een 'best fit' WIFI heeft, en zeker niet teveel betaalt.

Meer weten over WIFI as a Service?

Neem contact op >


Business case

De business case voor WIFI is snel gemaakt, wanneer u WIFI in al haar facetten bekijkt.

WIFI is geen statische oplossing, maar een dynamische omgeving. Veranderingen in uw omgeving hebben vrijwel altijd veranderingen in WIFI tot gevolg. Hier wilt u niet meer bezig zijn. Verder gaan de ontwikkelingen op het gebied van WIFI heel hard. Wij hebben al onze handen vol aan het bijhouden, laat staan u.

En dan het beheer en onderhoud van steeds sneller aangeleverde software versies, die security problemen moeten oplossen.

Dat stoppen wij allemaal in onze dienst. Op die manier gebruikt u WIFI alleen nog maar: wel de lusten niet de lasten.

Neem contact op >