Cloud

Uw gegevens altijd beschikbaar. Overal.

Cloud selectie

De één houdt van blauwe lucht, de ander van cirrus, stratus of cumulus. De keuze van een Cloud is net zo persoonlijk. Netboosters helpt u uw persoonlijke Cloud uit te zoeken.

Cloud haalbaar?

Om de werkelijke business case te bepalen voor Cloud werken, komt er nogal wat om de hoek kijken. Netboosters helpt u om alle aspecten door te rekenen en de haalbaarheid voor uw organisatie te bepalen.

Cloud migratie

Geen idee hoe u veilig en gecontroleerd naar de Cloud overstapt? Terwijl de ‘winkel open’ moet blijven? Netboosters garandeert een rimpelloze transformatie naar de Cloud toe.

De cloud voor uw organisatie

Iedereen heeft het vandaag de dag over ‘de Cloud’. Maar wat is het nou precies? En is de Cloud voor u een goede oplossing? En is het wel veilig allemaal? En tegenwoordig verschijnen berichten dat sommige bedrijven huiverig zijn voor de Cloud, is die angst wel terecht?

Of weet u inmiddels dat de Cloud een goede oplossing is maar heeft u geen idee hoe u veilig de migratie uitvoert van uw bestaande omgeving naar de Cloud toe? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe naar de Cloud migreren terwijl ‘de winkel open blijft’?

Bij dit soort vragen bent u bij Netboosters aan het juiste adres: wij kunnen u helpen in kaart te brengen wat de Cloud precies voor u kan betekenen, wat alle noodzakelijk stappen zijn die doorlopen moeten worden om in de Cloud te gaan werken en wat er naast de Cloud verder nog allemaal geregeld moet worden om Cloud-werken effectief en efficiënt te maken.

Want dat de Cloud op zich een mooie oplossing is, staat vast. Of het ook een goede oplossing is voor u, ligt geheel aan de aanpak van de migratie naar de Cloud toe: de techniek en veiligheid zijn allemaal goed geregeld in de Cloud. En de kosten zijn dermate interessant dat traditionele dienstverleners daar niet meer tegenop kunnen.

Maar Cloud werken gaat slechts voor een gedeelte over de techniek: een groot deel gaat zitten in de transformatie van uw organisatie naar Cloud werken toe: verandermanagement! En als die transformatie niet goed worden doorlopen, kunt u er beter maar niet aan beginnen…

Benieuwd hoe u (ook) succesvol kunt overstappen? Neem contact op met ons! Netboosters heeft reeds vele klanten geholpen in de transformatie van ‘zelf doen’ naar ‘Cloud werken’.

Cloud advies: welke Cloud past bij u?

Er zijn verschillende aanbieders van Cloud diensten, onder andere Apple, Amazon, Microsoft en Google. Welke oplossing het beste bij u en uw werkwijze past is soms lastig te kiezen. In dat geval helpt Netboosters u een gefundeerd besluit te nemen en de keuze voor de voor-uw-situatie-best-passende Cloud leverancier te maken.

Business case

Cloud providers schermen met tarieven die heel aantrekkelijk zijn. Maar Cloud werken stelt een aantal randvoorwaarden die eveneens moeten worden ingevuld om Cloud werken mogelijk te maken. Denk hierbij onder andere aan de juiste applicaties, laptops, netwerk, WIFI, internet aansluitingen zowel op de zaak als bij de medewerkers onderweg en thuis. En niet te vergeten: een andere manier van werken (of beter samenwerken) die de medewerkers zullen moeten aanleren.

Al deze aspecten hebben initieel een kostencomponent en dienen te worden meegenomen in de totale business case. Dit is wat de Cloud leveranciers u *niet* vertellen, maar de hele migratie en eenmalige kosten zijn wel degelijk onderdeel van de business case!

Benieuwd wat Cloud werken U werkelijk kost? Netboosters ondersteunt u bij het opstellen van de echte business case. Neem daarom contact met ons op.

Cloud migratie, transformatie naar de Cloud toe

En dan bent u er uit: u weet inmiddels welke Cloud het beste bij u past en u heeft draagvlak omdat de business case voor Cloud werken sluitend is gemaakt. Maar hoe pakt u dat nu aan? Hoe transformeert u op veilige en betrouwbare wijze naar de Cloud toe, terwijl ‘de winkel open blijft’?

Dit is waar Netboosters u wederom ontzorgt. Onze jarenlange ervaring in Transitie en Transformatie projecten, gecombineerd met diepgaande Cloud kennis, zorgt ervoor dat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op.

Maak gebruik van de professionele Cloud Readiness Scan van Netboosters

Cloud selectie

Selectie leidraad voor Cloud werken.

Cloud business case

Financiële haalbaarheidsanalyse voor Cloud werken.

Cloud transformatie

Volledig veilige, gecontroleerde en rimpelloze overgang naar Cloud werken toe.