Google Suite Migratie

Gecontroleerd overstappen naar Google,

terwijl de winkel openblijft

Keuze voor Google

De keuze voor de Google cloud kunnen wij alleen maar onderschrijven: zeer goede dienstverlening, veilig en tegen een faire prijs

Google Suite haalbaar?

Alle kosten voor uw IT meegenomen, is het niet meer de vraag OF de cloud haalbaar is, maar WAAROM u nog niet bent overgestapt. Cloud providers, Google in het bijzonder, hebben een prijsstelling waarvoor u het niet meer zelf kunt doen.

Google Suite migratie

Geen idee hoe u veilig en gecontroleerd naar Google overstapt? Terwijl de ‘winkel open’ moet blijven?

Netboosters ondersteunt, begeleidt en garandeert een rimpelloze transformatie naar de Google Suite cloud.

Google Suite voor uw organisatie

Google Suite levert een complete kantoor ondersteuningsdienst vanuit de cloud. Onder andere vallen hieronder email, maar ook het office pakket, formulieren, website etc.etc.

Naast deze applicaties is er een vrijwel onbeperkte opslag van gegevens, zijn er samenwerkingstools en zijn er automatische backup mogelijkheden, waardoor organisaties totaal ontzorgd zijn voor hun kantoorautomatisering.

En dat allemaal vanuit de cloud. Het enige dat u nodig heeft is een eenvoudig eindgebruikers apparaat met een browser.

Heeft u nog geen cloud en overweegt u gebruik te maken van de Google cloud?

Of, heeft u 'die andere cloud' maar wilt u overstappen naar de Google cloud?

Neem contact met ons op, wij ontzorgen u volledig tijdens de transformatie naar Google Suite toe.

Business case

De business case voor Google Suite gebruik is heel snel gemaakt. Cloud providers zijn veel beter in het bieden van continuiteit en veiligheid tegen relatief lage kosten, dan uzelf.

Google spant van de cloud providers de kroon: niet alleen is de beschikbaarheid van Google verreweg het grootst, de kosten zijn ook aanzienlijk lager dan 'die andere' cloud provider.

Tel daarbij op dat de eenvoud en duidelijkheid bij het Google gebruik zo groot is, dat gebruikers veel sneller in staat zijn om met Google Suite te werken, dan de cloud van 'die andere provider'. De user adoptie is daardoor veel beter, en productiviteit is veel sneller weer op peil.

Wilt u ondersteuning in het maken van de business case? Neem dan contact met ons op.

Google migratie, transformatie naar Google Suite

En dan bent u er uit: u weet inmiddels dat u naar Google Suite wilt, u heeft draagvlak omdat de business case voor Google Suite sluitend is gemaakt. Maar hoe pakt u dat nu aan? Hoe transformeert u op veilige en betrouwbare wijze naar de Google Suite, terwijl ‘de winkel open blijft’?

Dit is waar Netboosters u wederom ontzorgt. Onze jarenlange ervaring in Transitie en Transformatie projecten, gecombineerd met diepgaande Google Suite cloud kennis, zorgt ervoor dat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op.