Project & Programma management

Sturen op mensen, middelen en resultaat

Interim Project & Programma Management

Laat Netboosters voor u het projectmanagement verzorgen, zodat u verzekerd bent van resultaat en u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Coaching van Projectmanagers

Laat Netboosters uw eigen mensen begeleiden, zodat intern kennis wordt opgebouwd en uw organisatie zélf het beoogde resultaat behaalt.

Project Reviews & Second Opinions

Laat tijdens of na de uitvoering een review of second opinion doen, zodat u uw project gaandeweg nog kunt bijstellen of verbeteringen kunt doorvoeren voor een volgende keer.

Projectmanagement ondersteuning voor uw organisatie

Projecten sturen is een vak apart. Projecten zijn altijd van tijdelijke aard en kennen vastomlijnde doelstellingen, tijd en budget. Projecten lopen dan ook veelal dwars door uw dagelijkse bedrijfsvoering heen waardoor een goede afstemming met uw business dan ook van belang is. Netboosters biedt u tal van mogelijkheden om u op het vlak van projectmanagement te ontzorgen. Zowel voor, tijdens en na het project. Daarnaast kunt u het project zelfs helemaal uit handen geven of kiezen voor een goede begeleiding van uw eigen medewerkers waardoor u het lerend effect binnen uw organisatie vergroot.

Interim project & programmamanagement

Netboosters neemt de hele zorg over van de projectvoering. Dit is mogelijk op basis van fixed price of op basis van nacalculatie. Welke vorm u ook kiest, succes is verzekerd. Velen die u voorgingen hebben inmiddels kennis gemaakt met de kwaliteit die Netboosters u levert. Mogen wij u binnenkort ook tot onze vaste klantenkring rekenen?

Coaching van project managers

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw eigen organisatie verder te professionaliseren. In dat geval is het juist van belang dat uw eigen mensen zichzelf verbeteren. ‘Door schade en schande wordt men wijs’ is een oud en waar gezegde. Dit geldt ook voor uw mensen: door fouten te maken, leert men. De coaching van Netboosters kenmerkt zich erin dat uw mensen spelenderwijs groeien in hun dagelijkse werkzaamheden. Kleine foutjes mogen daarbij worden gemaakt, maar Netboosters’ coaching zorgt ervoor dat uw mensen de grote fouten bespaard blijven.


Projectreviews houden

Lessons learned opdoen, ofwel het leereffect versterken in een organisatie, kent iedereen. Het aantal organisaties waarbij lessons learned ook daadwerkelijk worden doorgevoerd is op een hand te tellen. Netboosters verzorgt de complete project review voor u, waarbij de business case wordt getoetst tegen het projectresultaat. Daarnaast bekijken wij welke lessons learned er bestaan voor toekomstige projecten. Fouten maken is immers (meestal) niet erg, fouten herhaaldelijk maken is dat wel.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen om een lopend project te reviewen. Wanneer u twijfels hebt over de projectvoering, of u zoekt ervaringscijfers om uw project tegen te toetsen dan bent u bij Netboosters aan het juiste adres. Uw rol daarbij als opdrachtgever wordt enorm versterkt doordat u betere onderbouwing krijgt en beter zicht krijgt op de huidige projectvoering.