Vergader-as-a-Service

Professioneel vergaderen voor iedereen

Waarom Vergader Veilig Online?

Omdat de behoefte aan online vergaderen groot is. En omdat er geen oplossingen zijn die zó gemakkelijk en betaalbaar zijn. Omdat online vergaderen nog teveel gedoe is. Omdat het ook goed kan.


Ga naar de website >

Onderscheidend
vermogen

Natuurlijk biedt Vergader Veilig Online niet als enige online vergaderen. Maar geen enkel alternatief biedt de mogelijkheden en kwaliteit zoals Vergader Veilig Online. Zomaar enkele voordelen:

  • eenvoudige lage kosten

  • geen vast abonnement, geen account

  • onbeperkte vergaderduur

  • downloaden van vergadering en whiteboard


Ga naar de website >

Hoe werken met Vergader Veilig Online?

In 3 simpele stappen vergaderen:

  1. Vul alle deelnemergegevens in

  2. Betaal eenvoudig en snel online

  3. Vergader!


Ga naar de website >

Digitaal vergaderen: onze dagelijkse kost

Digitaal vergaderen, we gebruiken het dagelijks en sommigen van ons meer dan hen lief is. Maar het is nodig: door Corona is een paradigm shift opgetreden in de manier waarop we werken.

De keerzijde daarvan is dat we positieve effecten zien op natuur en milieu: auto's worden minder intensief gebruikt, de lucht boven Nederland is in lange tijd niet zo schoon geweest en infrastructuur wordt minder zwaar belast, slijt minder snel en hoeft minder snel te worden uitgebreid.

Werken in de de eigen vertrouwde omgeving levert daarnaast ook efficientie voordelen op: minder verstoringen en minder woon-werk reistijd zorgen dat de effectieve werktijd groter is.

Omdat we digitaal vergaderen nu zoveel gebruiken, is het van belang dat het eenvoudig en betrouwbaar werkt. Zonder uw beheerorganisatie zwaar wordt belast om 'de boel draaiend te houden'.

En dat kan nu: VERGADER-as-a-Service, ofwel VERGaaS.

Vergader Veilig Online biedt u vergaderen als dienst, zonder omkijken ernaar. Geen investeringen, maar gewoon eenvoudig gebruik maken van uw bestaande middelen. En het werkt altijd. Zonder gedoe.

Benieuwd wat VERGaaS voor u kan betekenen?


Meer weten over VERGaaS? >

Business case


De business case voor VERGaaS is snel gemaakt. Zeker wanneer milieu aspecten in ogenschouw worden genomen. Het aantal electrische auto's stijgt weliswaar, maar fossiele auto's voeren nog de boventoon. Hoe komt iedereen op zijn vergadering? Juist met de auto. En is de productie van electrische auto's wel zo duurzaam?

Vergaderen via Vergader Veilig Online, kost u nagenoeg niets. U zit niet vast aan dure abonnementen. U hoeft geen middelen aan te schaffen, want de middelen waarmee vergaderd wordt, heeft u al in huis. Dat zijn namelijk uw standaard IT middelen, als pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.
Geen enkele investering nodig! En dus geen afschrijving.

Gewoon vergaderen via een pay-per-use systeem.
Hier kan geen investering tegenop.


Business case: geslaagd!


Meer weten over VERGaaS ? >