Training & Opleiding

Prestatieverbetering van u en uw organisatie

Coaching van Project & Programma Managers

Stel uw project- en programmamanagers in staat hun werk nog succesvoller uit te voeren.

Coaching van Infrastructuur Consultants

Praktijkgerichte kennisverbreding van uw IT infrastructuur consultants.

Microsoft Project Training

Leer Microsoft Project om daadwerkelijk uw project te managen.

Training & Opleiding

Kennis, kennis en nog eens kennis. Met de steeds verdergaande professionalisering in de markt, veelal opgelegd door regelgeving, bent u wel verplicht uw mensen steeds verder op te leiden. Uw mensen moeten in kennis en ervaring groeien om aan de toenemende eisen en wensen van de markt te blijven voldoen. Netboosters beschikt over deze kennis en ervaring en stelt deze beschikbaar middels training en coaching aan u en uw mensen, zodat uw onderneming nóg beter presteert richting uw klanten.

Coaching van Project & Programma Managers

Wij coachen uw eigen project & programma managers zodat zij in staat worden gesteld hun dagelijkse project & programma management werkzaamheden nog succesvoller uitvoeren. Coaching is specifiek en vrijwel altijd maatwerk, dus wij maken graag een afspraak met u om de specifieke behoefte in kaart te brengen. Daarmee maken wij vervolgens een passend aanbod en heeft u geen omkijken meer naar de taak-inhoudelijke begeleiding van uw mensen.

Coaching van Infrastructuur Consultants

Uw infrastructuur consultants hebben de specifieke merktrainingen gehad: Cisco, Juniper, HP, Netgear of welke leverancier dan ook. Vrijwel elk merk biedt een schier onuitputtelijke hoeveelheid producttrainingen, die met de komst van nieuwe producten vrij snel verouderd is. Wat uw mensen helaas niet leren bij dergelijke trainingen is hoe de samenhang in elkaar steekt. Of wat de daadwerkelijke praktijkervaringen zijn. Of beter nog: welke valkuilen er bestaan. Netboosters coacht uw mensen en behoedt hen voor de dingen die u niet verteld worden op de cursussen. Informeer naar de mogelijkheden. Dan maken wij een passen aanbod voor u.

Microsoft Project Training

Verreweg de meest bekende tool voor projectmanagers is Microsoft Project. Ofschoon menigeen de tool kent, zijn er slechts enkelen die de tool begrijpen. En al helemaal weinigen zijn in staat deze tool te gebruiken op de manier waarvoor deze bedoeld is, namelijk om een project of programma te managen.

Met een paar trainingen stellen wij u in staat zoveel meer uit de tool te halen, dan alleen enkele grafische balkenplanninkjes te tekenen…. Microsoft Project kan vrijwel alles voor wat betreft projectmanagement en hierdoor managet u uw projecten daadwerkelijk. Zonder dat u daarnaast nog aparte Excel lijstjes, ToDo-lists en vergeet-me-niet overzichtjes bijhoudt. Geinteresseerd? Informeert u naar de mogelijkheden, wij bieden standaard trainingen voor beginners en gevorderden en zelfs maatwerk zodat uw specifieke behoefte kan worden ingevuld.