Infrastructure-as-a-Service (IaaS)

Volledige ontzorging door infrastructuur diensten

Afhankelijk van IT maar zelf geen kennis in huis? Iaas!

Met Infra-as-a-Service beschikt u altijd over de modernste oplossingen, profiteert u van het gebruiksgemak en heeft u geen omkijken naar het beheer ervan. Net als gas-water-licht, komt IaaS 'uit de muur'. Zo moet IT vandaag de dag zijn.

We zitten midden in een digitale transformatie, waarbij een verschuiving plaatsvindt van 'alles-zelf-doen' naar 'alles-vanuit-de-cloud-gebruiken'. Prachtig, de digitale snelweg in optima forma, waarbij u geen omkijken meer heeft naar het beheer van die applicaties. Het enige wat u nog nodig heeft is de 'oprit' naar die digitale snelweg toe: uw lokale netwerk (LAN) en uw draadloze netwerk (WIFI). En daar is Netboosters uw partner.

Netboosters levert haar IaaS diensten vanuit de eigen organisatie en haar community. Het voordeel voor u is dat er continuïteit zit in de dienstverlening, dat u gebruik maakt van het beste kennisnetwerk, en toch 'nergens aan vast zit'. Het voordeel voor ons is, dat we altijd de beste partners om ons heen verzamelen terwijl de kosten beheersbaar blijven. Zonder wurgcontracten of oplopende tarieven.

De voordelen voor uw organisatie nog even op een rijtje:

  • geen tot slechts minimale opstartkosten voor onze IaaS diensten

  • lage vaste maandelijkse kosten, met 'loyaliteitsbonus' voor trouwe klanten

  • 'combinatiekorting' bij afname van meerdere IaaS diensten

  • geen langdurig contract, maar maandelijks opzegbaar

  • volledige IT-ontzorging, u richt zich op uw core business, dus geen omkijken naar beheer

  • zeer hoge beschikbaarheid, dus continuïteit voor uw organisatie

  • transparantie en inzichtelijkheid in de dienstverlening

Onze standaard IaaS diensten vindt u hieronder. Combineren van diensten levert u voordeel op.

Daarnaast bestaat er maatwerk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

NIEUW: Vergader-as-a-Service: VERGaaS

Vergaderen zonder investeringen en zonder gedoe. Gewoon gebruiken wanneer u het nodig heeft. En het werkt altijd. En met alle systemen.

Wilt u voortaan ook zonder zorgen vergaderen? VERGaaS!

Lees meer over VERGaaS >

Firewall-as-a-Service: FWaaS

De Firewall als voordeur naar het Internet toe is belangrijker dan ooit! Internet is een zegen en een vloek tegelijkertijd: nooit was het vergaren van informatie en samenwerken zo eenvoudig, en nooit eerder probeerden tegelijkertijd zoveel onbevoegden informatie te vinden.

Een professionele firewall is daarbij onmisbaar, maar het beheer ervan is ó zo lastig. Dus als u rustig wilt slapen: FWaaS.

Lees meer over FWaaS >

LAN-as-a-Service: LANaaS

Het LAN, Local Area Network, is de communicatiebasis in uw bedrijf. Hierop wordt 'alles' aangesloten. Denk hierbij, behalve aan uw servers, printers en werkstations, bijvoorbeeld ook maar eens aan bewakingscamera's en IPtelefoons. Of wat dacht u van de moderne koelkasten die automatisch bestellingen doen wanneer de melk op is? Vanzelfsprekend moeten beschikbaarheid en veiligheid op en top geregeld zijn.

Professionele LAN netwerken zijn lastig, maar absoluut noodzakelijk. Daarom adviseren wij u LANaaS: uw oprit naar de digitale snelweg.

Lees meer over LANaaS >

WIFI-as-a-Service: WIFIaaS

Mobiele apparaten hebben WIFI nodig. Een professioneel en betrouwbaar WIFI netwerk, met gegarandeerde snelheid en dekking overal in uw pand is echter lastig. Netboosters levert volledige ontzorging voor uw organisatie, zodat u een tevreden mobiele gebruiker bent.

Lees meer over WIFIaaS >

WAN-as-a-Service: WANaaS en SD-WAN

Wanneer uw organisatie meer dan één locatie heeft, is alleen een LAN op iedere locatie, niet meer afdoende. U heeft dan doorgaans ook een WAN (Wide Area Network) nodig, zodat uw locaties onderling gekoppeld zijn en met elkaar kunnen communiceren. Denk aan bijvoorbeeld gedeelde printers, of het onderlinge telefoneren met elkaar. WAN-technologie is complex, waarbij Quality of Service nodig kan zijn, zodat interactieve toepassingen voorrang krijgen boven niet-interactief verkeer. Laat dit daarom over aan specialisten, uw auto brengt u toch ook naar de vakgarage? Netboosters adviseert daarom WANaaS.

De nieuwste ontwikkeling in WAN is SD-WAN, ofwel Software Defined WAN. Dit plaatst WAN automatisering op een hoger niveau, en stelt uw organisatie in staat veel flexibeler en efficienter te werken.

Lees meer over WANaaS en SD-WAN >

VPN-as-a-Service:VPNaaS

Veilig kunnen werken op afstand heeft alles te maken met veilige verbindingen. Waar u ook bent. Door middel van Virtual Private Networks (VPNs) met versleuteling van gegevens kunt u altijd op afstand verbinding leggen met uw organisatie. Of u nu wilt telewerken, of Ziggo of Netflix wilt bekijken wanneer u in uw hotelkamer zit, of op de camping. Het is allemaal mogelijk. Veilig. Gegarandeerd. Netboosters adviseert VPNaaS.

Lees meer over VPNaaS >

Monitoring-as-a-Service: MONaaS

Hoeveel organisaties weten wat er zich onder de motorkap afspeelt op het vlak van hun IT? Uw auto heeft een dashboard, maar hoe het met het 'benzinepeil' op uw netwerk ervoor staat (lees: bandbreedte en netwerkdrukte) weet u meestal niet. Dus weet u ook niet wanneer u budget beschikbaar moet stellen voor zwaardere verbindingen.

Of u wilt een onpartijdige blik op uw netwerk, zodat u uw toeleveranciers een beetje kunt controleren, en het 'wij-van-wc-eend-effect' voorkomt? Onafhankelijke monitoring levert hiervoor uw oplossing. Netboosters adviseert MONaaS.

Lees meer over MONaaS >